| |     latinica | english  
Насловна
Контакт

 

Радно време
Понедељак - петак: 8:00 – 16:00 часова


Конзуларно одељење (рад са странкама):

Понедељак - петак: 8:00 – 13:00 часова

Празници

Адреса
Schallmooser Hauptstrasse 99
5020 САЛЦБУРГ
АУСТРИЈА

Телефон:  + 43662 / 845-254 Локација/Мапа
Факс:        + 43662 / 845-25-44 Конзуларна надлежност
Е-mail: genconsulate.salzburg@mfa.rs Почасни конзули
Веб сајт: http://www.salzburg.mfa.gov.rs Стручна пракса у Министарству спољних послова Републике Србије и дипломатско конзуларним представништвима

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАДУ СА СТРАНКАМА

Обавештавамо да је боравак у просторијама Генералног конзулата Републике Србије у Салцбургу прилагођен важећим мерама здравствене заштите. Обавезно је ношење заштитних маски (за све старије од 7 година) и држање прописаног одстојања од једног метрa унутар чекаонице (заштитне маске морате донети са собом). У просторијама Конзулата истовремено може да борави највише шест странака.

ОБАВЕЗНО ЈЕ ЗАКАЗИВАЊЕ ТЕРМИНА ЗА ПАСОШЕ.  У заказаном термину у просторије Конзулата може да уђе само лице, које треба да обави конзуларну радњу. Пратња је изузетно могућа и дозвољена малолетној деци, лицима лишеним пословне способности, као и инвалидима, који се не могу кретати без пратње.

Заказивање термина за пасоше се врши радним данима од 8 до 13 часова на телефон 0662 / 845-254.

Лица која немају заказан термин, неће бити у могућности да уђу у просторије Конзулата, осим у изузетним случајевима, који морају бити документовани.

За све остале конзуларне радње није потребно заказивање термина.

Мере остају на снази до даљег и биће измењене у зависности од здравствених околности, односно важећих прописа.

Хвала на разумевању.


Конкурс за суфинансирање пројеката намењених дијаспори

Министарство спољних послова, Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону, расписује Конкурс за суфинансирање пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и дијаспоре, који ће трајати од 18. маја до 01. јуна 2020. године. Све информације о конкурсима и процедури пријављивања можете пронаћи кликом ОВДЕ.


 


Верзија за штампу
Контакт
Контакт
Празници
Почасни конзули