| |     ћирилица | english  
Naslovna
Kontakt

 

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 8:00 – 16:00 časova

Konzularno odeljenje (rad sa strankama):

NA SNAZI JE VANREDNI REŽIM RADA!

Obaveštavamo da će Konzularno odeljenje, prema opštoj preporuci i trenutnim merama za sprečavanje širenja i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, raditi samo za hitne slučajeve. Molimo sve stranke da nas kontaktiraju telefonski ili putem e-maila.

Ponedeljak - petak: 8:00 – 13:00 časova
 

Praznici

Adresa
Schallmooser Hauptstrasse 99
5020 SALCBURG
AUSTRIJA

Telefon: + 43662 / 845-254 Lokacija/Mapa
Faks:     + 43662 / 845-25-44 Konzularna nadležnost
Е-mail: genconsulate.salzburg@mfa.rs Počasni konzuli
Veb sajt: http://www.salzburg.mfa.gov.rs Stručna praksa u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije i diplomatsko konzularnim predstavništvima

U VEZI SA MERAMA PREVENCIJE ZA SPREČAVANJE ŠIRENJA KORONA VIRUSA GENERALNI KONZULAT OGRANIČAVA RAD SA STRANKAMA SAMO NA HITNE SLUČAJEVE

Povodom pretnji širenja zaraze korona virusom i preduzetih hitnih mera koje su na snazi u R. Austriji od 16. marta, Generalni konzulat u Salcburgu saopštava svim srpskim državljanima, koji borave na jurisdikcionom području koje pokriva ovo diplomatsko konzularno predstavništvo, da će se rad sa strankama u narednom periodu ograničiti samo na hitne i neodložne slučajeve do poboljšanja epidemiološke situacije.

Molimo građane kojima zahtevi nisu neodložni i hitni, da imaju razumevanja i odlože svoj dolazak u prostorije Generalnog konzulata u Salcburgu, do poboljšanja epidemiološke situacije. Takođe molimo i da građani razmotre preporuku Ministarstva spoljnih poslova da sva putovanja za Srbiju, koja nisu neophodna, odlože do daljnjeg.

Hvala svim građanima na razumevanju.


O merama koje je Republika Srbija preduzela sa ciljem sprečavanja širenja zaraze izazvane virusom COVID-19, možete se informisati na sledećim sajtovima:
Vlada Republike Srbije                          Ministarstvo zdravlja Republike Srbije
Informacije o postupku na graničnim prelazima pri ulasku putnika u Republiku Srbiju:
https://covid19.rs/algoritam1/               https://covid19.rs/algoritam2/

Molimo da redovno pratite sva obaveštenja Generalnog konzulata i Vlade Srbije.

 


Verzija za štampu
Kontakt
Kontakt
Praznici
Počasni konzuli