| |     latinica | english  
Насловна
Контакт

 

Радно време
Понедељак - петак: 8:00 – 16:00 часова


Конзуларно одељење (рад са странкама):

НА СНАЗИ ЈЕ ВАНРЕДНИ РЕЖИМ РАДА!

Обавештавамо да ће Конзуларно одељење, према општој препоруци и тренутним мерама за спречавање ширења и сузбијање заразне болести COVID-19, радити само за хитне случајеве. Mолимо све странке да нас контактирају телефонски или путем е-мејла.

Понедељак - петак: 8:00 – 13:00 часова

Празници

Адреса
Schallmooser Hauptstrasse 99
5020 САЛЦБУРГ
АУСТРИЈА

Телефон:  + 43662 / 845-254 Локација/Мапа
Факс:        + 43662 / 845-25-44 Конзуларна надлежност
Е-mail: genconsulate.salzburg@mfa.rs Почасни конзули
Веб сајт: http://www.salzburg.mfa.gov.rs Стручна пракса у Министарству спољних послова Републике Србије и дипломатско конзуларним представништвима

У ВЕЗИ СА МЕРАМА ПРЕВЕНЦИЈЕ ЗА СПРЕЧАВАЊЕ ШИРЕЊА КОРОНА ВИРУСА ГЕНЕРАЛНИ КОНЗУЛАТ ОГРАНИЧАВА РАД СА СТРАНКАМА САМО НА ХИТНЕ СЛУЧАЈЕВЕ

Поводом претњи ширења заразе корона вирусом и предузетих хитних мера које су на снази у Р. Аустрији од 16. марта, Генерални конзулат у Салцбургу саопштава свим српским држављанима, који бораве на јурисдикционом подручју које покрива ово дипломатско конзуларно представништво, да ће се рад са странкама у наредном периоду ограничити само на хитне и неодложне случајеве (издавање пасоша или путног листа ради путовања из хитних медицинских или пословних разлога, због смртног случаја или из неког другог оправданог разлога) до побољшања епидемиолошке ситуације.

Молимо грађане којима захтеви нису неодложни и хитни, да имају разумевања и одложе свој долазак у просторије Генералног конзулата у Салцбургу, до побољшања епидемиолошке ситуације. Такође молимо и да грађани размотре препоруку Министарства спољних послова да сва путовања за Србију, која нису неопходна, одложе до даљњег.

Хвала свим грађанима на разумевању.


О мерама које је Република Србија предузела са циљем спречавања ширења заразе изазване вирусом ЦОВИД-19, можете се информисати на следећим сајтовима:
Влада Републике Србије                          Министарство здравља Републике Србије

Информације о поступку на граничним прелазима при уласку путника у Републику Србију:
https://covid19.rs/algoritam1/                      https://covid19.rs/algoritam2/


Молимо да редовно пратите сва обавештења Генералног конзулата и Владе Србије.Контакт
Контакт
Празници
Почасни конзули